torsdag den 26. april 2012

Kom med til bryllup på PetitPodium.dk

Sommeren nærmer sig og dermed også højtiden for bryllupper og sommerfester med lange kjoler, bare tæer og dans til den lyse morgen. www.petitpodium.dk skal til kærlighedsfest i Frankrig med Michelinmad og egenproduceret vin og har derfor dedikeret maj måneds tema til BRYLLUP.

Manja Lytz skal giftes og It s Fashion, Baby!, Guld.log, & Mit Udtryk skal med! Derfor står hele maj måned på Petit Podium i brylluppets tegn. Her vil det være muligt at finde inspiration til alt hvad der behøves, hvis man skal holde eller deltage i et bryllup.

Outfit til gæster og børn, brudekjoler, bordpynt, planlægning og temabryllupper er blot noget af dét, Petit Podium vil tage fat på og som hen over måneden vil være at finde på Danmarks eneste samlede platform for mor/mode-blogs.

Der vil desuden være læserkonkurrencer med flotte præmier fra Rudolph Care, gæstebloggere og debat. Er det f. eks i orden, at forbyde børn adgang til et bryllup Og er det okay at takke nej, hvis ikke børnene kan komme med Det, og meget mere, vil www.petitpodium.dk med glæde og fornøjelse berige din maj måned med!

Alle på Petit Podium ser frem til et charmerende fransk slotsbryllup til sommer, når Manja slår slotsportene op for én af livets allerstørste dage. Kjolen er allerede i hus, lakskoene pudset og forventningerne tårnhøje. Præcis som det skal være, når man skal overvære et meget vigtigt JA , fortæller Lisbeth fra It s Fashion, Baby!

www.petitpodium.dk glæder sig til at dele kærligheden med jer!
Vi er: It s Fashion, Baby!; Lisbeth, jurastuderende, 30 år og mor til en pige på knap 1 år og en dreng på 3 år// Guld.log; Louise, journalist, 30 år, mor til en pige på 1 år// Manja Lytz; 28 år, bosat i Frankrig, hvorfra hun driver en vingård, og mor til en pige på 1,5 år // Mit Udtryk; Ann-Sophie, studerende, 24 år og mor til en pige på 6 mdr.

For yderligere informationer, kontakt venligst info@petitpodium.dk eller Louise 29 90 93 25

For annoncering & sponsoraftaler, kontakt venligst Brian Madsen fra ADshark brian@adshark.com eller mobil 30 90 90 10

Læs mere her

lørdag den 21. april 2012

Genbrug er guld værd

Har du også brugt børnetøj, legetøj og udstyr liggende i dine gemmer
Trænger du til at få ryddet op på loftet
Så kan du hurtigt og nemt komme af med dine børns ting og sager ved at sælge disse på en basar.Creative Events afholder igen og for 7.gang alletiders børnebasar i Kolding. Her kan mødre sælge ud af alt det deres børn ikke bruger mere.

Det foregår i
KFUM hallen i Kolding,
Søndag d.13 maj. kl 10-14.
Entré 20 kr.

Gæsterne der besøger basaren kan se frem til spændende stande hvor der bliver solgt lidt af hvert.De første 100 gæster kan se frem til en lækker goodiebag.
Under basaren vil der være konkurrence hvor man kan vinde en fin præmie.
Der vil være mulighed for at købe mad og drikke i selve hallen da Frederiks pølsevogn besøger basaren.

Kom og køb brugt børnetøj, legetøj og udstyr og få en hyggelig dag.
Spar mange penge og se de gode tilbud.

Læs mere her

fredag den 13. april 2012

Hvad betyder det for et barn, når mor eller far dør

Forfatter og journalist Peter Olesen har nu samlet de mest rørende, barske og personlige historier fra sine tidligere sorg- og savn-udgivelser.

En række børn fortæller om at miste, om de følelser, der presser sig på, om berøringsangsten eller hjælpen fra venner, lærere og andre. Felix Peter Venndt, der mistede sin far som 16-årig, siger:

»Det er så trist at tænke på, at jeg aldrig mere skal se ham. Alt det der kendetegnede ham, hans karakteristiske grin og hans lune humor«.

Signe Rølmer var 12 år, da hendes mor døde. Hun fortæller om at savne:

»Jeg savner nogen, der siger, at jeg skal komme tidligt hjem, at jeg skal spise ordentligt og drikke min mælk, for det er jo bare et tegn på kærlighed«.

Her er også historier fra voksne, der fortæller om at miste som barn. F.eks. fortæller sangerinden Alberte Winding om at føle skyld og skam over sin mors død. Og biskop Lise-Lotte Rebel fortæller om sin vrede mod Gud, da hendes far døde.

»Det er vigtigt at turde tale om dødsfaldet, savnet og de mange følelser, når man mister. Det gælder især, når børn mister. Derfor er jeg meget glad for, at bøgerne nu udkommer igen i denne samlede udgave«, fortæller Peter Olesen.

»Jeg mistede selv min far, da jeg kun var 15 år, så det er et emne, der ligger mig meget på sinde«, siger han.

Beretningerne også Peter Olesens egen kan læses i Når mor eller far dør om at være barn og miste forældre.

Læs mere her

torsdag den 5. april 2012

Falck og Børneulykkesfonden søger heltemodige børn

Falck Børneklub uddeler i samarbejde med Børneulykkesfonden igen i år Den gyldne Sofus til et barn, der har gjort en særligt god gerning. Derfor søges børn, der har hjulpet mennesker eller dyr eller på anden måde gjort en forskel for andre.

Reddede en kattekilling fra at blive kørt over. Råbte højt, da lillebror var ved at sluge et stykke plastik. Hjalp storesøster ned fra et træ. Fik sat en stopper for mobning af en ven. Eksemplerne er mange, og kun fantasien sætter grænser, når Falck Børneklub i samarbejde med Børneulykkesfonden søger handlekraftige børn mellem 3 og 15 år til Den gyldne Sofus, der uddeles ved den store Falck-event i Legoland i slutningen af juni.

I 2011 fik dengang 6-årige Karoline og 5-årige lillebror Magnus fra Bording i Vestjylland Den gyldne Sofus. Magnus legede med lillesøster Katrine i haven på noget, de troede, var en gammel sandkasse. Pludselig faldt de begge ned i et hul, der viste sig at være en septiktank. Magnus kunne bunde, men Katrine kom til at ligge under noget træ. Magnus råbte efter hjælp, hvilket Karoline hørte, så hun kunne tilkalde de voksne. Magnus blev reddet op og fortalte, at Katrine stadig lå dernede. Ved fælles hjælp lykkedes det forældrene at redde den livløse Katrine og sende hende med ambulance til sygehuset, så hun i dag lever i bedste velgående.

Kender du et barn, der har gjort en ekstraordinær indsats og fortjener at blive påskønnet, så er det nu, du skal til tasterne skynd dig ind på www.falck.dk/gyldensofus og skriv senest 15. maj 2012 hvorfor, lige præcis din kandidat bør vinde.

Prisen gives til et barn, som har gjort en særligt god gerning, og alle lige fra venner og klassekammerater til mormødre og søskende kan indstille netop deres helt til prisen.

Blandt indstillingerne nomineres fem kandidater, inden den endelige vinder findes. Udover æren og Den gyldne Sofus får vinderen en Nintendo 3DS med et spil samt en hyggelig dag sammen med tre gode venner samt mor og far. Dagen starter med frokost på Jensens Bøfhus og fortsætter derefter i biografen selvfølgelig med sodavand og popcorn til alle. De fire andre nominerede kandidater får alle et gavekort på 500 kroner til Fætter BR.

Vinderen kåres lørdag den 30. juni 2012 ved den store Falck-event i LEGOLAND, hvor de fem udvalgte finalister, sammen med deres familier og personerne, som har indstillet dem, inviteres.

Om Børneulykkesfonden:
Børneulykkesfonden blev grundlagt i 2008 af forsikringsselskabet Codan og H.C. Andersens Børnehospital. Målet med Børneulykkesfonden er at blive den ledende organisation inden for forebyggelse af børneulykker ved at uddele fondsmidler til forskere og institutioner, hvis arbejde falder inden for fondens formål. Desuden skal Børneulykkesfonden arbejde for, at såvel forældre som de, der arbejder med børn i det daglige, er bedre klædt på til at forebygge ulykker og skader. Børneulykkesfonden anvender 100 procent af donationerne til uddeling. 1 krone ind giver 1 krone ud.
Læs mere på www.borneulykkesfonden.dk

Om Falck Børneklub:
Falck Børneklub arbejder for at udbrede førstehjælp og sikkerhed gennem leg. I Falck Børneklub lærer børn gennem leg at hjælpe mennesker i nød og forebygge ulykker i hjemmet, i trafikken, på legepladsen og ved stranden.
Læs mere på www.falck.dk/privat/kundeservice/familie/falck-boerneklub

Læs mere her

tirsdag den 3. april 2012

På påskeferie med den rigtige forsikring

Skal du på ferie i udlandet i påsken eller i løbet af foråret, så husk at tjekke, at du er rigtigt forsikret. Hvordan er det nu, sygdom og tyveri på ferien er dækket

Det første spørgsmål, man skal svare på i forbindelse med rejseforsikring, er ganske banalt: Hvor skal du hen Det er nemlig vigtigt for forsikringsforholdene.

- Find først og fremmest ud af, hvad behovet for forsikring er på dit konkrete rejsemål. Det kan man få hjælp til med Rejseforsikringsmåleren. Find dernæst ud af, hvordan du evt. er forsikret i forvejen via fx årsrejseforsikring eller kreditkort. Så kan du tage stilling til, om du har behov for at købe yderligere forsikringsdækning til turen, siger konsulent Ole Vidstrup fra Forsikringsoplysningen.

Hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke
Den offentlige sygesikring dækker lægebehandling i EU- og EØS-lande. Uden for disse lande det vi sige uden for Europa og i fx Tyrkiet og Kroatien kan du kun få dækket behandling med en rejseforsikring.
Hjemtransport ved sygdom er ikke dækket på det gule kort, så vil du have denne mulighed, har du altid brug for en rejseforsikring.

- Vil du undgå enhver tvivl om, hvad der er dækket det ene eller det andet sted, så køb en rejseforsikring. Så er du sikker på, at lægebehandling og hjemtransport ved sygdom er dækket, siger Ole Vidstrup .

I den mindre alvorlige afdeling dækker rejseforsikringen også nødvendige udgifter i forbindelse med forsinket bagage.

Hvis du bliver udsat for tyveri
Bliver du udsat for tyveri eller indbrud på ferien, dækker din indboforsikring, ligesom når du er hjemme.

Er der tale om lommetyveri, hvor du får stjålet et kamera eller en telefon, mens du nyder seværdighederne, vil det typisk være dækket på din indboforsikring med mindre du fx har efterladt telefonen på et cafébord. Kontanter og smykker er derimod ikke dækket. Så lad være med at gå rundt med bugnende tegnebøger og dyre armbånd.

Er der er tale om tyveri fra hotelværelset, bliver det dækket som indbrudstyveri, hvis døren eller en aflåst boks er brudt op med vold. Men glemmer du at låse døren, eller har tyven selv låst sig ind, så er der tale om simpelt tyveri, hvor kontanter og smykker ikke er dækket.

- Derfor: Første prioritet er at opbevare kontanter, smykker og andre værdifulde ting i en aflåst boks. Anden prioritet er at gemme tingene godt af vejen og fordele dem ud, så det hele ikke ligger samlet, siger Ole Vidstrup.

Læs mere her

tags: Europa, indbrud, EU, smykker, udland, Kroatien, kamera, dæk,

mandag den 2. april 2012

Lad Just-Eat hente børnene

Mange børnefamilier bestiller takeaway online for at få mere tid i hverdagen, og i fremtiden får forældrene endnu mere tid, da Just-Eat nu også tilbyder at hente børnene og bringe dem hjem sammen med aftensmaden.

Fra i dag bliver livet lettere for danske børnefamilier. Danmarks største udbyder af takeaway, Just-Eat, har nemlig indført et nyt koncept, som betyder, at de udover at levere maden direkte til døren også tilbyder at hente kundernes børn i institutionen. Dermed kan travle forældre tage hjem fra arbejde og nyde et lille frirum, inden Just-Eat bringer både børn og aftensmad til døren.

- Vi ved, at børnefamilierne har travlt, og derfor har vi nu indført denne service for at give forældrene endnu bedre tid i hverdagen, fortæller Mads Eriksen, der er direktør i Just-Eat.dk.

Pædagoger bag rattet
Det er måske ikke alle forældre, der ville overlade deres børn til en tilfældig chauffør, men det problem er blevet løst. Just-Eat har nemlig hyret pædagoger med kørekort, og det bliver derfor altid en pædagog, der sidder bag rattet, når børnene skal bringes hjem.

- Det er vigtigt for os, at både børn og forældre føler sig trygge. Derfor er det uddannede pædagoger, der sidder bag rattet, og vi har også installeret godkendte barnesæder i alle biler. Derudover kan forældrene følge bilen live på deres mobil eller computer via et GPS-signal. På den måde ved forældrene præcis, hvornår børnene og aftensmaden kommer, så de kan bruge hvert et minut til lige, hvad de har lyst til, siger Mads Eriksen fra Just-Eat.

Alle børn får udleveret en juice eller kakaomælk til køreturen, så de har noget at hygge sig med i bilen. Den nye afhentningsservice træder i kraft i dag og gælder for børn til og med 12 år.


Læs mere her

tags: Danmark, direktør, bilen, computer,