fredag den 28. marts 2014

Nyd den levende ild udendørs med smukt grill- og bålsted

image description
Lotus Outdoor pejsen er en stilfuld fortolkning af bålstedet
Nu bliver aftener i haven og på terrassen lunere og længere. Outdoor, som er den første udendørs pejs fra Lotus, har både et spændende design og klare praktiske fordele som grill- og bålsted.

– Designstilen minder med sin høje, trekantede form om en skulptur. Og pejsen er af Corten stål, hvor overfladen får en rustik patina, fortæller Lars Knudsen fra Lotus. Den fynske virksomhed, der i 2014 kan fejre 35 års jubilæum, eksporterer i dag til lande over det meste af Europa.

– Den patinerede overflade giver et råt look og en flot indramning af flammerne, når man nyder en lang aften med alle fordelene ved Outdoor.

Grill, bål og terrassevarmer
Man kan starte med at grille saftigt kød over trækul på den 5 mm tykke rustfri stålrist, der har aftageligt håndtag, så det ikke bliver varmt. Bagefter lægger man brænde i og får et smukt bålsted.

– Pejsen kaster en rigtig god varme fra sig, og sættes gnistfang på kan man sidde tæt på. Senere gør gløderne den til en terrassevarmer, så man kan nyde livet udendørs lidt længere, siger Lars Knudsen.

Midtpunkt og samlingssted
Lotus Outdoor, der skiller sig klart ud på sine design-kvaliteter, er beregnet til både at blive vist frem og brugt.

– Levende ild skaber et hyggeligt samlingssted, og den nye pejs er en moderne fortolkning af bålstedet. Et midtpunkt til grill, snobrød eller bare stemning og samvær omkring varmen.

Nærmeste forhandler oplyses på www.lotusstoves.com

Læs mere her

tags: Europa, virksomhed, Lotus, 2014, Design,

torsdag den 27. marts 2014

Er der behov for kulturændring blandt hundeejere

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
Den Danske Dyrlægeforening indbyder til debatmøde om »Hunden i det offentlige rum«
Det er ofte blevet fremført, at den egentlige årsag til at der opstår konflikter mellem hunde eller mellem hund og mennesker, i virkeligheden er den person, der holder hundesnoren. Den tråd har Den Danske Dyrlægeforening taget op ved at invitere en række toneangivende hundeorganisationer, hundeinstruktører, adfærdsrådgivere, brugshundeorganisationer, embedsmænd og politikere til debatmøde om Hunden i det offentlige rum.

Formålet med debatmødet er at skabe et bredt funderet forum, hvor der sættes fokus på, hvordan vi kan give den almindelige hundeejer mere viden og forståelse af hunden og samspillet mellem hund og ejer.

Den Danske Dyrlægeforening har udarbejdet en række forslag til, hvilke råd og retningslinjer den ansvarlige hundeejer bør følge, når man færdes med hunden i det offentlige rum – og disse forslag vil vi gerne diskutere med de indbudte parter. Det langsigtede mål er, at disse retningslinjer skal være lettilgængelige – hos opdrætterne, på træningspladserne, hos dyrlægen og på hjemmesider, der er relevante for hundeejere. Håbet er, at der kan skabes et egentligt kodeks for »god opførsel« i det offentlige rum.

Desværre er der stadig alt for mange hunde, som ikke altid opfører sig lige hensigtsmæssigt, når de færdes offentligt. En kedelig følgevirkning er, at hunde og deres ejere risikerer at få et dårligt ry, fordi hundene ikke har fået den rette træning, og ejerne ikke har fået den rette vejledning. Det går ud over den generelle holdning til hunde, og det påvirker også potentielle hundeejeres lyst til at anskaffe sig hund. Danske hundeejere kan således godt blive bedre til at håndtere deres hunde, og alle andre kan komme langt ved at lære mere om hunde og deres adfærd.

Den Danske Dyrlægeforening inviterer til debatmøde om Hunden i det offentlige rum. Det sker fredag den 4. april kl. 13-17 i Festauditoriet på den gamle Veterinær- og Landbohøjskole – i dag KU SUND på Frederiksberg. Indleder er den kendte adfærdskonsulent og specialhundetræner Liselotte Christensen, og professor i Bioetik ved Københavns Universitet Peter Sandøe vil fungere som ordstyrer.

Eventuelt yderligere oplysninger hos formanden for Den Danske Dyrlægeforenings Sektion vedrørende Hund, Kat og Smådyr, dyrlæge Karina Ryborg på telefon 20 11 95 12.

Pressen er velkommen
Pressen er velkommen til at deltage i debatmødet: Hunden i det offentlige rum, fredag den 4. april 2014 kl. 13-17 i Festauditoriet (lokale 1-01) på KU SUND, Bülowsvej 17, 1870 Frederiksberg. Send blot en e-mail til Ida Tingman Møller på itm@ddd.dk

Læs mere her

tags: embedsmænd, København, politi, Frederiksberg, organisation, 2014, kaffe, Københavns Universitet,

fredag den 21. marts 2014

Bred opbakning til afgrænset indgreb vedrørende familiesammenføring med børn

Justitsminister Karen Hækkerup har i dag fået bred politisk opbakning (SF, EL, K og regeringspartierne) til et indgreb, der vil gøre det muligt at genoptage visse sager om familiesammenføring med børn.
Der findes en gruppe af børn og unge, som har fået afslag efter de tidligere gældende regler om familiesammenføring med børn, men som alligevel er blevet i Danmark og i flere tilfælde er blevet velintegrerede i det danske samfund.

Disse børn og unge kan som udgangspunkt ikke bebrejdes den vanskelige situation, de er kommet i. Det er først og fremmest deres forældres skyld, at de fortsat har opholdt sig i Danmark i børneårene – selv om de har fået afslag på opholdstilladelse.

Justitsministeriet vil nu udarbejde et lovforslag, som skal give denne særlige gruppe af børn og unge mulighed for at få genoptaget og behandlet deres sag efter de regler for familiesammenføring med børn, som et bredt flertal i Folketinget vedtog i 2012.

Justitsminister Karen Hækkerup udtaler:

"Jeg er glad for, at det er lykkedes os at finde en løsning, som kan hjælpe den lille gruppe børn, der ligesom Songül Yüksel er kommet i klemme. Der er tale om børn, som er blevet holdt i Danmark af deres forældre. Derfor er det rimeligt, at de får mulighed for at få prøvet deres sag efter de nugældende regler."

Baggrund

Indgrebet indebærer, at der stilles en række betingelser for at en sag kan genoptages (fase 1). Betingelserne er, at barnet eller den unge

1. skal have fået afslag efter de tidligere gældende regler om familiesammenføring med børn,
2. ikke må være blevet udvist for kriminalitet eller idømt betinget eller ubetinget fængsel,
3. i det væsentlige skal have opholdt sig her i landet i perioden fra afslaget og til det fyldte 18. år eller – hvis den pågældende er under 18 år – til ansøgningstidspunktet,
4. ikke efter det fyldte 18. år må have modtaget ydelser til underhold i medfør af udlændingelovgivningens § 42 a, stk. 2, og
5. skal ansøge om genoptagelse inden 6 måneder fra lovens ikrafttræden.

Hvis betingelserne er opfyldt, kan sagen genoptages (fase 2). Spørgsmålet om meddelelse af opholdstilladelse skal afgøres efter 2012-reglerne, og der skal i den forbindelse lægges vægt på, om den pågældende er velintegreret i det danske samfund.

Læs mere her

tags: Danmark, politi, Justitsminister, fængsel, lovgivning, Folketinget, SF, 2012, opholdstilladelse, Justitsministeriet, regering,

torsdag den 20. marts 2014

Moppedreng med magnetisk tiltrækningskraft, Jeg bekender, af Jaume Cabrè

image description
Jaume Cabrè er født i Barcelona og skriver på catalansk. Han er desuden musiker og komponerer sine romaner som symfonier med tilbagevendende temaer, variationer og forskellige stemmer, der afløser eller overlapper hinanden.
Jeg bekender er historien om den sprænglærde Adrià Ardèvol. Som 60-årig får han konstateret Alzheimers, og i et hæsblæsende kapløb med glemslen nedskriver han sine bekendelser. Adrià mindes en barndom i et videbegærligt, men kærlighedsløst Barcelona-hjem, hvor familiens antikvitetsbutik og den strenge faders arbejdsværelse bliver verdens centrum.

Hurtigt breder Adriàs bekendelse sig ud i en langt mere omfattende historie om en række grusomme forbrydelser i fortiden, herunder henrettelsen af en munk under middelalderens inkvisitioner, mordet på en komponist i 1700-tallets Paris og nazistiske militærlægers eksperimenter med børn i Auschwitz. Forbrydelserne har alle haft ét vidne: en unik Storioni-violin. Violinen kommer Adriàs fader i hænde efter Anden Verdenskrig, og familien Ardèvol bliver dermed en del af den uheldssvangre violins dramatiske historie. Adrià bliver, da han bytter Storioni'en ud med en øveviolin, indirekte årsag til faderens død og føler herefter en enorm skyld.

Jeg bekender er intet mindre end en faustisk totalroman. Den tager store og væsentlige spørgsmål op og undersøger blandt andet forholdet mellem skyld og tilgivelse, ondskab og skønhed og, ikke mindst, kærlighed og smerte. Jaume Cabré komponerer en smuk og dramatisk roman på sin helt egen måde. Han lader fortælleren springe fra første til tredje person og tilbage igen inden for samme sætning, og dialoger i nutiden glider sømløst over i dialoger, der blev ført for flere hundrede år siden.

Jaume Cabrè er en af de nulevende catalanske forfattere, der har høstet størst international anerkendelse. Han er forfatter til en række bestsellere, har solgt over en million bøger i Europa og modtaget de fleste af de catalanske litterære priser, der er værd at vinde, herunder Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. Jeg bekender er blevet kaldt et verdenslitterært mesterværk af internationale anmeldere og tildelt Premio de la Crítica, Premi de la Crítica Serra d'Or, Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada, Premi Joan Crexells de l'Ateneu Barcelonès, Premio La Tormenta et un Vaso, alle i 2012. Jeg bekender er endvidere nomineret til Prix Femina og Prix Medicis i Frankrig, begge i 2013.
Bogen udkommer den 19. marts 2014 ved TURBINE

Jeg bekender / Jaume Cabrés. På dansk ved Ane-Grethe Østergaard. TURBINE 2014. ISBN 978-87-7141-153-9. 596 sider, vejledende pris kr. 299,-

For yderligere oplysninger og anmeldereksemplarer kontakt venligst: TURBINE forlaget, Marie Brocks, redaktør, 86 12 79 16.


Læs mere her

tags: Europa, Frankrig, 2013, Barcelona, roman, 2012, rock, forfatter, Torm, 2014, stemmer,

tirsdag den 18. marts 2014

Forundersøgelse ser på mulighederne for etablering af et nyt mor-barn-hospital i verdensklasse

Rigshospitalets center for børn, kvinder og forplantning, Juliane Marie Centret, er på niveau med den internationale elite, og målet er at være blandt verdens 10 bedste mor-barn-hospitaler. A.P. Møller Fonden og Ole Kirk's Fond er gået sammen med Region Hovedstaden om at finansiere en forundersøgelse, der skal afdække mulighederne for at opfylde denne ambition gennem etablering af nye og optimale rammer for centret
Forundersøgelsen har til formål at afdække mulige scenarier for at skabe et fremtidens mor-barn hospital, der skal danne skole for den patient- og familiecentrerede behandling af kvinder og børn, hvor patientbehandling og omsorg, forskning og uddannelse udgør en integreret helhed. Visionen er at samle alle behandlinger for børn i et optimalt miljø, som tilbyder unikke rammer til hele familien. Målet er samtidig et exceptionelt byggeri, der er internationalt banebrydende inden for arkitektur, logistik, drift, funktionalitet og miljø.

Over det næste år skal der udarbejdes en udførlig projektbeskrivelse, der kan danne grundlag for en vurdering af mulighederne for at tage skridtet mod en egentlig realisering. Et af de vigtigste værktøjer i forundersøgelsen bliver inddragelse af både faggrupper, patienter og pårørende for at sikre et tilbundsgående billede af og nye idéer til de optimale rammer. Der vil også blive hentet inspiration fra lignende projekter på internationalt plan.

Forundersøgelsen vil blive koordineret af en styregruppe, hvis repræsentanter omfatter Region Hovedstaden, Rigshospitalet, Juliane Marie Centret samt de to fonde. Udgifterne til forundersøgelsen deles ligeligt mellem fondene og Region Hovedstaden. Resultatet forventes at foreligge i sommeren 2015.

For yderligere oplysninger kontakt Jannik Hilsted, lægelig direktør, Rigshospitalet, tlf. 3545 5558
Bent Ottesen, centerdirektør, professor, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet, tlf. 3545 4769

Om A.P. Møller Fonden
A.P. Møller Fonden støtter en bred vifte af aktiviteter, fortrinsvis i Danmark. I 2013 færdiggjordes med støtte fra Fonden bl.a. isbjørneanlægget i ZOO, en totalrenovering af de første gule stokke i Nyboder, Søfartsmuseet i Helsingør, 1974-udstillingen i Den Gamle By i Århus, nye undervisningslokaler på Rødding Højskole, haveanlægget ved Fredensborg samt nybygning til Odense Bys Museer.
www.apmollerfonde.dk

Om Ole Kirk's Fond
Ole Kirk's Fond er en alment velgørende fond, der fortrinsvis støtter sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål. Fonden yder støtte til oprettelse eller drift af aktiviteter, der fremmer livskvalitet i fysisk og psykisk henseende. Projekter, der kommer børn, unge og familier til gode, vægtes højt. Fonden blev oprettet i 1964 i erindring om LEGO virksomhedens stifter, Ole Kirk Kristiansen.
www.olekirksfond.dk

Læs mere her

tags: hospital, Danmark, direktør, Århus, uddannelse, 2013, Odense, virksomhed, Region Hovedstaden, Helsingør, livskvalitet, undervisning, miljø, værktøj,

søndag den 16. marts 2014

Tryg indgår ny it-driftsaftale med TCS og outsourcingaftale med Accenture om dele af it-udviklingen

Som meddelt 13. december 2013 har Tryg opsagt sin it-driftsaftale med CSC med virkning fra 1. august 2014.
Tryg har i dag i stedet indgået en ny 4-årig it-driftsaftale med TCS (Tata Consultancy Services Limited) og deres partnere ATEA og KMD.

- Aftalen sikrer Tryg en mere moderne og fremtidsrettet it-drift kombineret med en økonomi, der lever op til tidligere udmeldte besparelsesmål, siger CIO Espen Opedal.

Samtidig er der indgået en outsourcingaftale med Accenture vedrørende dele af Trygs it-udvikling. Aftalen løber 5 år med mulighed for at udtræde efter 3 år.

Læs mere her

tags: økonomi, 2013, december, KMD, CSC, 2014,

lørdag den 15. marts 2014

Ti kommuner får økonomisk støtte til helhedsindsats for udsatte familier

Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold og Beskæftigelsesministeriet har netop udpeget ti kommuner, der skal deltage i et forsøg, som skal hjælpe særligt udsatte familier. Der er afsat 91 mio. kr. til indsatsen over de næste tre år.
Formålet med forsøget er med udgangspunkt i en helhedsorienteret tilgang at sætte ind overfor hele familiens problemer, så den kan få hverdagen, økonomien og familielivet til at hænge sammen. Forsøget skal sikre en bedre trivsel for børnene og understøtte, at forældrene får større tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet.

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen glæder sig over, at projektet nu sættes i gang i kommunerne:

- I udsatte familier går forældrenes problemer alt for ofte i arv til børnene. Med forsøget vil vi bryde den negative sociale arv ved at sætte ind med en helhedsorienteret indsats overfor familier, der har komplekse og sammensatte problemer som fx arbejdsløshed, misbrug eller psykiske lidelser. Med forsøget får hver familie én familieplan og én kordinerende sagsbehandler, der skal hjælpe forældrene tættere på arbejdsmarkedet eller uddannelse og sikre børnene et netværk og en tilværelse med skole og fritidsaktiviteter som andre børn.

Minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold, Manu Sareen, siger om projektet:

- Vi skal blive langt bedre til at hjælpe de mest sårbare familier i Danmark. For vi ved, at når mor eller far mistrives, kæmper med misbrug eller psykiske problemer, så rammer det også børnene. Både lige nu og i fremtiden. Jeg tror på, at vi med de 91 millioner kroner kan gøre en forskel for familierne. De har brug for, at der er én person, som kender og hjælper hele familien – ikke flere forskellige sagsbehandlere på kryds og tværs i kommunen.

Midlerne er en del af aftalen om en reform af kontanthjælpssystemet, der er indgået mellem regeringen og Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti i april 2013.

De ti udvalgte kommuner er: Furesø, Kolding, Silkeborg, Hedensted, Skive, Randers, Lolland, Assens, Brøndby og Thisted.

Læs mere her

tags: Brøndby, arbejdsløshed, Danmark, Venstre, Dansk Folkeparti, økonomi, uddannelse, 2013, Randers, Kolding, regeringen, Liberal Alliance, arbejdsløs, Silkeborg, Lolland, psykiske problemer, regering, Skive, arbejdsmarked, Konservativ, Assens,

Gammel Estrup – Herregårdsmuseet åbner

med en række vinteraktiviteter

Museet åbner 1. februar, og sæsonen 2014 byder både på nye udstillinger og et væld af aktiviteter. Året begynder med en række forskellige vinteraktiviteter
Især for børn
I uge 7 er der vinterferie, hvor alle børn kan lave deres eget kuglespil, som man legede med på herregården før i tiden. Herregårdskøkkenet er åbent, så man kan følge Husjomfruen og køkkenpigernes arbejde med at lave dejlig varm suppe på brændekomfuret – og mon ikke man også kan få lov at smage.

2. marts er det Fastelavn, og det fejres på museet med tøndeslagning.
I Herregårdskøkkenet kan man smage Husjomfruens hjemmebagte fastelavnsboller, og i klippeværkstedet kan man lave fastelavnspynt. Så find prinsessekjolen og ridderskostymet frem og vær med!

Tag bussen til Gammel Estrup
I uge 8 og 9 præsenterer museet 'Herregårdsbussen', der kører mellem byer i Nord- og Syddjurs og Gammel Estrup. På herregården er der rundvisning samt kaffe og kage til deltagerne. Så kom med på en historisk dannelsesrejse i lokalområdet – alle er velkomne, og det er ganske gratis.

11.-13. marts er der igen buskørsel til Gammel Estrup, men denne gang fra Århus i forbindelse med Århundredets Festival. Der kører både busser eftermiddag og aften, og der er henholdsvis rundvisning og foredrag på herregården samt kaffe og kage, før turen går hjemad igen.

Udover de særlige vinteraktiviteter kan man selvfølgelig opleve de pragtfulde sale og elegante gemakker, hvor Gammel Estrups grever og grevinder slog deres folder før i tiden samt Herregårdskøkkenet og de mere enkle værelser, hvor deres tjenestefolk boede og arbejdede.

Læs mere her

tags: Århus, prinsesse, 2014, kaffe,

fredag den 14. marts 2014

Årets bedste lystbådehavne 2013

Årets "duksedrenge" blandt danske lystbådehavne, er nu kåret af aktive sejlere.
Den internetbaserede maritime forening Duelighedsklubben, som siden 2002 har udfoldet sig på http://www.duelighed.dk, har bedt sine 3.000 daglige brugere kåre årets bedste lystbådehavne 2013. Sejlerne måtte kun anmelde havne, hvori de personligt var gæstesejlere i løbet af 2013.

Her er resultatet:

Kategorien "Perfekte havne" i alfabetisk rækkefølge:
- Agersø Havn
- Bagenkop Havn
- Bisserup Havn
- Brejning Lystbådehavn
- Juelsminde Havn og Marina
- Kignæs Lystbådehavn
- Kragenæs Havn
- Lemvig Havn
- Løgstør Havn
- Marselisborg Lystbådehavn
- Mårup Havn
- Nivå Havn
- Omø Havn (Kirkehavn)
- Præstø Havn
- Stubbekøbing Havn
- Thisted Havn
- Tunø Havn
- Venø Havn
- Ærøskøbing Havn

Kategorien "Gode havne" i alfabetisk rækkefølge:
- Boderne Havn
- Bønnerup Havn
- Fur Havn
- Faaborg Havn
- Gjøl Fiskeri- og Lystbådehavn
- Guldborg Lystbådehavn
- Gåbense Havn
- Haderslev Havn
- Holstebro-Struer Havn
- Jegindø Havn
- Kerteminde Havn
- Klintholm Havn
- Nyborg Lystbådehavn
- Nykøbing Falster Havn
- Reersø Fiskerihavn
- Skive Søsportshavn
- Skælskør Havn (sejlklubben)
- Svinø Broer
- Thyborøn Lystbådehavn (Nordre Inderhavn)
- Tuborg Havn
- Vejrø Havn
- Aabenraa Lystbådehavn

Læs lystsejlernes kommentarer til deres foretrukne lystbådehavne på http://www.duelighed.dk/havnebarometer_dk_dk/, og se hvilke havne, der efter sejlerfolkets mening, kunne lære lidt af "duksedrengene".


Læs mere her

tags: internet, 2002, Marselisborg, 2013, Holstebro, Nyborg, Struer, Aabenraa, Lemvig, Faaborg, Skive, Nykøbing, lystsejler, Thyborøn, Haderslev,

torsdag den 13. marts 2014

Werther-prisen 2014: Værdige kandidater søges

Selvmord bør omtales med varsomhed i pressen. For alene omtale af selvmord kan føre til flere selvmord. For at skærpe opmærksomheden på denne uheldige sammenhæng er der indstiftet en særlig pris, Werther-prisen.
Werther-prisen uddeles hvert år til en mediearbejder, der gennem sit virke har belyst selvmordsproblematikken på en etisk og oplysende måde over for offentligheden.

Kom med din kandidat
Nu er der mulighed for at indstille til Werther-prisen 2014. Hvis man ønsker at indstille en kandidat, skal man opfylde følgende betingelser:

- Enhver kan indstille en kandidat til prisen
- Indstillinger skal sendes skriftligt til Center for Selvmordsforskning.
- Der skal være tale om en motiveret indstilling på maks. 1 A4 ark vedlagt eksempler på eller henvisning til kandidatens arbejde
- Kandidaten skal selv kunne acceptere indstillingen

Sidste frist for indstilling af kandidater er mandag d. 30. juni 2014, kl. 12. Formålet med prisen og dermed også retningslinjerne for tildeling af prisen ligger i forlængelse af WHO's anbefalinger, som kan ses på www.selvmordsforskning.dk under Presserum
Prisen er på kr. 10.000, og den uddeles på Verdensdag for selvmordsforebyggelse, World Suicide Prevention Day, den 10. september 2014 kl. 15.00.

Inspiration fra Belgien
Ideen til en mediepris for at forebygge selvmord stammer fra Belgien, hvor man indstiftede en lignende pris i 2003. Werther-prisen blev første gang uddelt i Danmark i 2005.

De foregående prismodtagere er
2013: Lotte Andersen, instruktør af dokumentaren Den sidste udvej –beretninger om overlevelse
2012: Poul Emil Nørlund, vært og tilrettelægger af DR P3's ungdomsprogram TVÆRS
2011: Psykolog Birgitte Andersen og fotograf Torben Åndahl
2009: Bente Hjorth Madsen, psykolog, Center for Selvmordsforebyggelse - Risskov
2008: Cecilie Elmose Warnich og Cecilia Sejer, DR
2007: journalist Tommy Byrne, Fyens Stiftstidende
2006: redaktør, Thorkild Nyholm, DR
2005: journalist Inger Anneberg, freelance

Werther-prisen har fået sit navn efter Goethes roman fra 1774, "Den unge Werthers lidelser". Da bogen udkom, medførte den en regulær bølge af selvmord i såvel Tyskland som det øvrige Europa.

Bag initiativet i Danmark står en arbejdsgruppe bestående af Merete Nordentoft, Foreningen for Uddannelse og Forskning i Selvmordsadfærd, Anja Thomsen, repræsentant for Landsforeningen for efterladte efter selvmord, Per Roholt, Dansk Journalistforbund og Lilian Zøllner, Center for Selvmordsforskning.

Læs mere her

tags: selvmord, Danmark, 2009, 2011, 2008, Tyskland, Europa, 2003, 2013, Belgien, roman, 2012, 2007, 2006, Risskov, Fyens Stiftstidende, journalist, sprog, Forskning, 2014,

onsdag den 12. marts 2014

Få mere ud af madvarerne og en skinnende ren opvask

image description
Bevar friskheden og den fulde smag i madvarerne med intelligent køl/frys fra tyske Küppersbusch – og slut af med en flot opvask
Nu sikrer det nye køleskab IKEF 3290 fra tyske Küppersbusch den idéelle opbevaring af frugt, grønt, kød, pålæg, mejeriprodukter og andre madvarer. Designet er elegant med interiør af høj kvalitet, LED-lys, gennemsigtige rum og krom. I hverdagen betyder den intelligente nedkøling med bl.a. 0°zone, at fødevarerne opbevares med den største friskhed. Og skabet er A+ mærket med ekstra lavt energiforbrug.

Friske madvarer i længere tid
– Fordelen ved systemet 0°zone er, at det holder en konstant temperatur fra 0,1° til 0,5° og at man samtidig kan styre luftfugtigheden med en skyder foran på skufferne, fortæller Niels Poulsen fra EICO, der markedsfører Küppersbusch i Danmark.

– Det betyder, at bl.a. frugt og grønt ved høj luftfugtighed vil være friskere op til 3 gange længere end normalt, fordi smagsstoffer og vitaminer ikke udtørrer af produktet. Til pålæg, mejeriprodukter og andre madvarer vælges en meget lav luftfugtighed. Dermed kan de holde sig friske ud over sidste anvendelsesdato – også med åbnet emballage.

Den nye serie af køleskabe, frysere og kombinerede køl/frys fås i det største antal mål på markedet. Forbrugerne kan f.eks. vælge 85 cm høje skabe, der har ventilation i soklen, til indbygning under bordpladen. Skabene fås også i højderne 122 cm og 178 cm.

Skinnende ren opvask - uden glaspest
Den nye "grønne" opvaskemaskine IGV 6609 fra Küppersbusch sørger på en skånsom og vandbesparende måde for et skinnende rent resultat hver gang.

Det intelligente system Aquasensor duo kontrollerer, hvor beskidt vandet er og regulerer vaskeprocessen og temperaturen efter det. Blandt andet på autoprogrammerne 45/55° og 60/70°. Samtidig styrer sensorerne i det unikke Aquatronic system, om vandpresset skal være blidt, normalt eller kraftfuldt.

– Så maskinen, der er A-mærket, sparer både energi og vand. Desuden sørger en varmeveksler for, at skylle- og tørreprocessen bliver optimal. Det forhindrer "glaspest" med de hvide belægninger, som kan være besværlige at komme af med, siger Niels Poulsen.

Opvaskemaskinerne fra Küppersbusch er ekstremt lydsvage – helt ned til 42 dB. En rød laserstråle lyser ned på gulvet og viser, at maskinen kører. På topmodellen viser laserstrålen med tal, hvor lang tid der er tilbage af opvaskeprogrammet.

Læs mere her

tags: Danmark, energiforbrug, energi, Ford, mejeriprodukter, Design, vitaminer, frugt,

tirsdag den 11. marts 2014

Hvem giver den bedste rejserådgivning

image description
Det er populært at rejse. Flere og flere danskere tager på 2 eller flere udlandsrejser om året. Der er et hav af rejsebureauer som gerne vil arrangere rejserne for dig, der findes masser af guide-bøger, og endnu flere hjemmesider med input og artikler om det at rejse, alle vil de gerne hjælpe dig til at komme ud i verden, men hvem er bedst til at vejlede og informere dig om et givet rejsemål
Et lands egen officielle turist information er nok den bedste kilde til information, når du vil vide noget om en kommende rejsedestination.

Men det er ikke altid lige let at finde frem til de officielle turistinformations sites, da det vrimler med firmaer, som skriver rejseguides og fylder siderne med alverdens reklamer, som afleder dig fra det, du egentlig kom efter.

Travelfreak.dk, som også kommer med råd og tips omkring det at rejse, har lavet et større research-arbejde og udarbejdet en liste med links til den officielle turist information for 168 forskellige lande.

På denne måde kan du hurtigt finde frem til de nok mest aktuelle og opdaterede publikationer omkring rejser i det pågældende land.

På de officielle sider vil du også kunne se, om der evt. er nogle specielle arrangementer/festligheder i landet/området på det tidspunkt, hvor du agter at besøge det.


Læs mere her

tags: udland, rejsebureau, publikation,

Nu kan du få grafiske designere til at lave din CEWE FOTOBOG

Dagligdagen har fundet sig til rette igen - år 2013 synes allerede langt væk – omend året faktisk kun er få klik borte: Via CEWEs nye "Designservice" kan du nemlig få eksperter til at udforme din personlige fotobog med dine bedste billeder, så du bare kan læne dig tilbage i sofaen og genopleve oplevelserne igen og igen…
Uanset om behovet er en årbog, en rejse-fotobog eller begivenheden er dåb, konfirmation, bryllup eller en anden betydningsfuld anledning, så er en CEWE FOTOBOG ganske enkelt perfekt til at fastholde de dejligste øjeblikke i livet!

Designservice – den komfortable løsning
Hvis din tid er knap - og du ønsker at have et evigt, fotografisk bogminde om en for dig

vigtig begivenhed, så er CEWEs Designservice det optimale valg:

1. Du udvælger bare dit favoritdesign og den ønskede CEWE FOTOBOG-variant
2. Herefter uploader du dine fotos (usorteret) fra begivenheden
3. Når CEWE har udformet et udkast, får du fotobogen til gennemsyn. Du kan få foretaget justeringer – eller straks godkende

CEWEs kompetente designteam udarbejder din CEWE FOTOBOG - for dig - lige efter dit ønske. Det bedste er, at fotobogen først kan bestilles, når du er tilfreds – før det har du ingen udgifter af nogen art!

FAQ – de hyppigst forekommende spørgsmål
På www.onlinefotoservice.dk figurerer en lang, overskuelig liste med fyldestgørende svar på mange forskellige spørgsmål i forbindelse med Designservice. Læs mere om den unikke, uforpligtende mulighed her.

Eksempler på CEWE FOTOBØGER kreeret af designservice-teamet
På www.onlinefotoservice.dk kan du også se eksempler på et par af de mange tusinde CEWE FOTOBØGER, som designeksperterne har udformet på vegne af forbrugere.

Ane Gyldholm, adm. direktør for CEWE NORDIC fortæller stolt: "Hver side i den pågældende CEWE FOTOBOG udarbejdes individuelt, og det bliver derigennem muligt at få stil og billeder af høj vigtighed til at stemme overens. Således bliver enhver bog til et unikum."

Yderligere informationer om muligheden for at benytte Designsevice kan fås på www.onlinefotoservice.dk

Læs mere her

tags: direktør, OB, 2013, bryllup, Design,

mandag den 10. marts 2014

Børnechecken deles i Sverige 1. marts 2014

Børnechecken deles 1. marts 2014 mellem forældrene i Sverige. Foreningen Far anbefaler Skatteministeren og Folketinget, at modernisere barnets økonomi på samme vis i Danmark.
ANBEFALING

Giv forældrene frit valg og respekt barnets ret til begge forældre og det moderne familieliv.

1. Fordel alle indtægter og udgifter ligeværdigt mellem forældrene, herunder børnechecken eller lad forældrene få frit valg til fordeling af barnets økonomi med registrering af procentvis fordeling via nem id.

2. Fordel ved uenighed barnets økonomi ligeligt mellem forældrene eller baseret på barnets samværsdage med forældrene.

Afskaf derudover cpr lovens bestemmelser om, hvor barnet skal opholde sig mest i moderne familier, så familien og barnet frit kan vælge, hvor og hvornår det vil opholde sig hos far eller mor, uden at familien kan blive anklaget for socialt bedrageri. Det er bestemt ikke barnets tarv, men forældet lovgivning.

Lad begge forældre være bopælsforældre om ønsket i de moderne familier, så vi støtter familierne skulder-ved-skulder istedet for ansigt-mod-ansigt.

Størstedelen af familielovgivningen og praksis stammer fra 1900 tallet, hvor vi fuldt fornuftigt stillede lighedstegn mellem barnets tarv og mors tarv. Den diskurs der ligger i mange familielove, bekendtgørelser og vejledninger i dag bygger på en familiestruktur, som er stærkt forældet. Der er derfor idag ofte tale om en "suveræn" beskyttelse af mor istedet for barnet og familien. Familierne forskelsbehandles og barnet forskelsbehandles i forhold til forældrene i hverdagen.

Den manglende modernisering af familielovgivningen, bekendtgørelser og vejledningerne, så der gælder samme vilkår for alle forældre, har direkte betydning for livskvaliteten, folkesundheden, socialudgifterne, sagsbehandlingstiderne hos det offentlige foruden den fremtidige vækst, beskæftigelse og innovation i Danmark.

Så måske vi skal starte med at få delt børnechecken mellem barnets to forældre. De kan finde ud af det i Sverige 1. marts 2014.



tags: Danmark, Sverige, økonomi, bedrageri, socialt bedrageri, lovgivning, Folketinget, livskvalitet, beskæftigelse, innovation, Ford, 2014,

søndag den 9. marts 2014

BØRNECHECK: Bryder Danmark FN børnekonventionen

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
Bryder Danmark FN Børnekonventionens artikel 2, den europæiske menneskerettighedskonvention og ligestillingsloven ved ikke at dele børnechecken mellem far og mor
Det er ikke tilladt direkte eller indirekte at forskelsbehandle børns forældre baseret på køn, nationalitet eller lignende - set i børnehøjde.

FN BØRNEKONVENTIONEN

Artikel 2

1. Deltagerstaterne skal respektere og sikre de rettigheder, der er fastsat i denne konvention, for ethvert barn inden for deres jurisdiktion, uden forskelsbehandling af nogen art og uden hensyn til barnets eller dettes forældres eller værges race, hudfarve, køn, sprog, religion, politiske eller anden anskuelse, national, etnisk eller social oprindelse, formueforhold, handicap, fødsel eller anden stilling.

2. Deltagerstaterne skal træffe alle passende forholdsregler for at sikre, at barnet beskyttes mod alle former for forskelsbehandling eller straf på grund af barnets forældres, værges eller familiemedlemmers stilling, virksomhed, udtrykte anskuelser eller tro.


Danmark er juridisk forpligtet til at efterleve konventionen, da Danmark formelt har tilsluttet sig aftalen. Konventionen kan påberåbes og anvendes ved danske domstole, da den anses for at være relevante retskilde.

Har Systemet i virkeligheden lukket øjne, øre og munden for hundredvis af lignende eksempler som børnechecken i årtier.


Læs mere her

tags: Danmark, euro, FN, politi, virksomhed, domstol, sprog, handicap,

lørdag den 8. marts 2014

Wellness-gavekort til alle mærkedage

Debello Media Aps, som i forvejen driver Wellnessportalen.dk og Wellnesstilbud.dk, lancerer nu et nyt gavekoncept kaldet Wellness til dig.
Gavekort i to udgaver
Et Wellness til dig Gavekort købes til en specifik behandling i en klinik eller et specifikt wellness-ophold på et hotel eller feriecenter. Gavekortet kan dog byttes til en hvilken som helst anden behandling eller ophold.

Et Wellness til dig Fritvalgskort købes på et beløb fra 100 kroner og opefter. Gavemodtageren kan efterfølgende anvende beløbet til en af de specifikke behandlinger eller ophold.

E-gavekort eller i gaveæske
Begge gavekort-typer fås som e-gavekort til download eller videresendelse til modtageren via e-mail, samt i gaveæske sendt direkte til gavemodtageren. Giveren kan bestille gaven i god tid, da man kan vælge afsendelsesdato for gaveæsken.

E-gavekortet er perfekt som sidste-øjebliks-gave, hvor man har haft for travlt eller glemt at købe gave til en mærkedag eller et party, som man er blevet inviteret til. Et e-gavekort tager kun ca. 30 sekunder at downloade og printe ud eller sende direkte videre på e-mail.

Og da Wellnesstildig.dk er optimeret til smartphones, er der ingen undskyldning for ikke at have en gave med til værten eller værtinden, når man ankommer til en fest.

Succes fra starten
Allerede få uger efter lancering af konceptet har flere end 100 wellness-steder indgået aftale og Wellness til dig gavekort kan indløses over hele landet og bl.a. hos Hotel Thinggaard, Hotel Herman Bang, og Enjoy Resorts.

Gavekort til oplevelser er generelt en populær gaveidé, og hvem vil ikke blive glad for et gavekort til en wellness-oplevelse i fødselsdagsgave, Mors Dags gave, eller i bryllupsgave

Debello Media har siden lancering af Wellnessportalen for 2½ år siden, været fokuseret på koncepter og services indenfor wellness i bred forstand. Wellnessportalen er hovedportalen, omfatter information om mere end 1100 wellness-steder i Danmark og har mere end 60.000 besøgende pr. måned.

Læs mere her

tags: Danmark, downloade, portal, bryllup,

fredag den 7. marts 2014

Mange katteejere ved ikke nok om kattes sygdomme og forebyggelse deraf

Tandsygdomme og bylder efter katte bid er nogle af de mest hyppige skader hos katte, og den nødvendige behandling hos dyrlægen kan koste mange penge. Agria Dyreforsikring lancerer nu en række videoer til katteejere med tips til, hvordan man forebygger de mest almindelige skader på katte.
Det er heldigvis hverken så svært eller besværligt, som mange måske går og tror. Dyrlæge hos Agria Dyreforsikring, Lene K. Jørgensen, forklarer: "I vores skadesstatistik kommer tandsygdomme og bylder efter kattebid højt på listen over de mest almindelige skader. Disse skader kan til dels forebygges ved at børste tænder på katten, og ved at få den neutraliseret hvis den ikke skal bruges i avl."

Katten er et populært kæledyr, men mange førstegangs katteejere ved ikke nok om den pasning og pleje der skal til for at holde katten sund og rask. Mange har en forventning om at katten af sig selv er et sundt dyr, og derfor ikke kræver noget af sin ejer udover fodring og at kæle med den.

"Det er vigtigt at man som katteejer er opmærksom på sin kats sundhedstilstand, og reagerer på eventuelle afvigelser. Disse 5 film giver en god indsigt i, hvad man som katteejer selv kan gøre, for at holde sin elskede kat sund og rask." siger Karina Dillon, veterinærsygeplejerske/skadesbehandler hos Agria Dyreforsikring, katteejer og katteadfærdsrådgiver.

"Agria - gode råd og tips" viser vejen

Agria Dyreforsikring er opmærksom på katteejernes behov for information om pasning og pleje, og har derfor lanceret fem nye videoer, målrettet især nye katteejere, som skal vise vejen til en velholdt og sund kat. Videoerne ligger nu på Agria Danmarks YouTube kanal.

"Agria - gode råd og tips" –serien tager i første omgang følgende emner op:
- Sikkerhed i hjemmet
- Tandbørstning
- Regelmæssigt sundhedstjek
- Vaccination, neutralisering og ID-mærkning,
- Foder og vægt

"Vi håber at bl.a. katte opdrætterne, vil dele videoerne med deres killingekøbere, så flere kan få glæde af dem." siger Sonja Karaoglan.

Du finder Agrias nye kattevideoer her.

Kontakt:
Lene K. Jørsensen, dyrlæge konsulent hos Agria Dyreforsikring, 2146 8380
Sonja Karaoglan, Country manager, Agria Dyreforsikring 2360 3161

Agria Dyreforsikring, specialist i dyreforsikringer gennem mere end 120 år. De fleste medarbejdere er selv dyreejere og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger, er Agria med til at udvikle dyrehold, dyresport og dyrehelbred. Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til hunde, katte og andre smådyr som for eksempel slanger, kaniner, ildere og papegøjer.

Læs mere her

tags: Danmark, penge, organisation, sygeplejerske, sygdom, sundhedstjek, helbred,

Oplev trylleri i verdensklasse

image description
Tryllekunstnere fra de skandinaviske lande mødes i år til Nordisk Magi Kongres i Charlottehaven i København 21. – 23. marts. Magisk Cirkel Danmark er vært ved dette møde og har hentet et felt af de bedste internationale tryllekunstnere til at undervise de nordiske magikere.
Magisk Cirkel benytter denne enestående lejlighed til at inviterer publikum indenfor til to fortryllende begivenheder – en helt speciel forestilling med Luke Jermay fredag 21. marts og et internationalt, magisk gallashow inklusiv en lækker middag lørdag 22. marts.

Er du til det mystiske og uforklarlige, der nærmer sig det overnaturlige , så skal du opleve Luke Jermay 21. marts. Luke har gennem tre år haft sit eget super show i Las Vegas. Han er simpelthen grænseoverskridende og fantastisk. Selv garvede tryllekunstnere bliver kørt rundt i manegen, når Luke ruller sig ud – og det kan du opleve her i København.

Den 22. marts har tryllekunstnerne sammensat deres eget gallashow. Du får en lækker tre retters middag og kommer i selskab med Europas bedste kvindelige tryllekunstner, Malin Nilsson, fra Sverige, der er aftenens vært. Du kan møde Richard Forget, der blev årets tryllekunstner i Canada. Rosen Roy fra Malaysia med sin prisvindende akt. Nick Einhorn fra England, der snød Pen og Teller. I den helt mystiske afdeling kan du opleve Roy Zaltsmann fra Israel. Og endelig kommer Danmarks bedste bugtaler: Sine. Der er lagt op til magiske finesser og underholdning med gode grin.

Denne aften har en pause, hvor nogle af de absolut skrappeste tryllekunstnere optræder i hjørnerne og giver prøver på close up magi, der foregår helt tæt på publikum.

De internationale kunstnere du oplever i kongressens gallashow, har Magisk Cirkel hentet til Danmark for at kunne præsentere de mest overraskende og underholdende dele fra den magiske verden. Det er ikke film, men du kan opleve tricks som du kun troede var muligt i filmens uvirkelige verden.

Magisk Cirkel vil med dette internationale gallashow gerne vise, at tryllekunst er en helt fantastisk kunstart. Nyd overraskelsen, forbløffelsen og tag udfordringen og overgiv dig til underholdningen. Det sker kun denne ene aften, at vi har samlet så stærkt et felt af tryllekunstnere på scenen – og også ved bordet som du sidder ved.

Kan du tåle at få din logiske sans udfordret, kan du lide et godt grin og vil du opleve magiens verden, så kan du få billetter til en forestilling med Luke Jermay den 21 marts, eller Magisk Cirkels Gallashow med en lækker tre retters middag hvor du møder Europas bedste kvindelige tryllekunstner, Malin Nilsson, Richard Forget fra Canada og mange flere.


Læs mere her

tags: England, Danmark, Sverige, billetter, Europa, København, kongressen, kunst, Canada, Las Vegas, Malaysia, Israel, skandinavisk,

tirsdag den 4. marts 2014

Gratis børnehistorier fortalt med mindfulness skaber ro

Alt for mange børn og voksne kæmper med at finde ro, og vi bombarderes alle steder med input som gør, at det kan være svært at finde indre ro.
Gratis børnehistorier fortalt med mindfulness skaber ro
Alt for mange børn og voksne kæmper med at finde ro, og vi bombarderes alle steder med input som gør, at det kan være svært at finde indre ro.

Derfor har coach og proceskonsulent Stig Seberg udviklet en række nye historier, som inviterer den lyttende indenfor i et roligt univers. Første CD "Historien om …" er på gaden, og den indeholder fire historier på i alt ca. 55 minutter.

Børnehistorierne er blevet testet på skoler på børn i alderen 5-9 år, og lærerne fortæller, at børnene har fundet mere ro i hverdagen.

Historierne er skabt ud fra principper kendt fra mindfulness, og de er designet, så de skaber ro og nærvær hos den, der lytter. Der er ingen forstyrrende musik eller billeder, kun den rene fortælling – ligesom i gamle dage.


CD'EN "HISTORIEN OM ..."

Målet med fortællingerne er at give børn en god, rolig nattesøvn eller en pause i løbet af dagen, hvor de f.eks. kan sidde og tegne lidt, imens de lytter til en historie.

Historierne er også glimrende til køreturen, hvor børnene på bagsædet keder sig og hele tiden spørger: "Hvornår er vi fremme "

Uddrag af historierne findes på Youtube ved at søge Stig Seberg. Enkelte podcasts findes også på Itunes ved at søge "Historien om". Endvidere har "Historien om" sin egen hjemmeside, historienom.dk, samt en facebookside, hvor lytterne kan skrive kommentarer om karakterer, de møder i historierne.

Kan gratis downlånes via bibliotekerne, www.historienom.dk/download.

Forhandles desuden hos Bog&Idé/Købmagergade 45-Kbh., Søndergade 30-Horsens, Jægersborg Allé 5-Charlottenlund, Slotsarkaderne/Hillerød, Kleins Boghandel, Gl. Kongevej 125/Frb, Accord/Vestergade 37-Kbh., samt www.Imusic.dk.


OM FORFATTEREN

Stig Seberg arbejder som coach og udviklingskonsulent samt underviser i mindfulness. Han er far til 3, elsker hoppebolde og vandt i 2007 en pris i regeringens konkurrence "Chance for balance". Stigs mission er at bidrage til, at børn og voksne i løbet af en dag oplever deres egen indre ro og afslapning – en timeout, hvor man restituerer. Stig Seberg holder desuden afslappende foredrag om at have sjælen med i det, man foretager sig. Har senest medvirket med meditationer på App'en "Eksamensangst"(dec. 2013), udgivet af Studenterrådgivningen.


Læs mere her

tags: Horsens, 2013, regeringen, 2007, biblioteker, Youtube, regering, Hillerød, meditation, konkurrence, coach,

mandag den 3. marts 2014

Danske dyrlæger bruger kun godkendte lægemidler i behandlingen

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
- Danske Dyrlæger bruger kun godkendte lægemidler – herunder antibiotika – i deres behandling af dyr. Derfor er det ikke fair, når praktiserende dyrlæger beskyldes for at være dovne ved at bruge såkaldt bredspektret antibiotika i deres behandlinger. Sådan siger formanden for Den Danske Dyrlægeforening Carsten Jensen som reaktion på en artikel på forsiden af Metroxpress 28/2 2014.
De praktiserende dyrlæger har gennem en årrække været opmærksomme på risikoen for udvikling af antibiotikaresistens i forbindelse med behandlinger af lidelser hos familiedyr. Derfor har Den Danske Dyrlægeforening lavet en vejledning, der hjælper dyrlægerne i valget af det korrekte lægemiddel. Denne vejledning bliver flittigt brugt på de danske dyreklinikker.

- Man skal imidlertid være opmærksom på, at de praktiserende dyrlæger tilbyder forskellige typer af udredninger ved behandlinger af syge dyr. Større og mere præcise udredninger er mere kostbare, end simple udredninger, men at dyreejeren ofte vælger den billigste løsning. Der findes således lægemidler med mere specifik virkning end andre. Brugen af fx smalspektret antibiotika kræver imidlertid en større udredning ved eksempelvis laboratorieanalyser, og det vil kun gøre prisen på behandlingen dyrere for kunden. Regningen kan nemlig kun sendes et sted hen

– til dyrets ejer, forklarer Carsten Jensen. Den Danske Dyrlægeforening har med sin antibiotikavejledning anvist, hvordan risikoen for udvikling af resistens kan reduceres. Foreningen medvirker gerne til en yderligere regulering af området, men det betyder, at kunder og myndigheder må acceptere, at behandlingerne bliver mere tidskrævende og dyrere. I mellemtiden

bruger de praktiserende dyrlæger mange kræfter på at optimere anvendelsen af lægemidler inden for de nuværende rammer.

Læs mere her

tags: lægemidler, lægemiddel, antibiotika, 2014,

søndag den 2. marts 2014

Flere hønsefødder og færre tilsætningsstoffer i hundefoderet

Det er ikke uden grund, at kunder er begyndt at komme langvejs fra for at finde produkter til familiens hund eller kat hos DollarDog. Specialbutikken markerer sig med en klar holdning til alle de varer, der ryger over disken. Det betyder foder med et konsekvent indhold af naturlighed og kvalitet, som tager hundens sundhed alvorligt og rusker op i vores holdning til indholdet i indkøbskurven.
Økologi og naturlige råvarer i foderskålen
Ifølge Pia Valling Stubkjær, indehaver af DollarDog, tager mange mennesker alt for let på indholdet i den ernæring, vi fylder i foderskålen til hund og kat. Da man første gang i 2005 kunne klikke forbi webshoppen DollarDog.dk, blev man således præsenteret for et varesortiment, der var sammensat efter skrappere krav om kvalitet og naturlighed, end vi kender det fra de fleste andre forhandlere. Målet er at tilbyde danske hunde- og katteejere et udvalg af foder og kosttilskud, som så vidt muligt er sammensat af økologisk, naturligt og friskt råvare-indhold med et minimalt brug af kunstige tilsætningsstoffer.

Sloganet 'Når kun det bedste er godt nok' er efterhånden blevet lidt af en floskel, men hos DollarDog er der handling bag ordene. Alle butikkens foder- og kosttilskudsprodukter er sammensat efter principperne fra fodringsmetoden BARF, Bones and Raw Food. Indholdet skal være friskt og bestå af naturlige kød-, ben- og bruskprodukter, og indeholder bl.a. friskt kød fra rigtigt slagtekvæg, som vi kender det fra vores egen kost. På samme måde tilbyder DollarDog et naturligt alternativ til snack og godbidder. Her er der skåret ned på salt, sukker og farvestoffer og op for hønsefødder, laks og kyllingehalse – lige som hund og kat kan lide det.

Ernæringsrådgivning og dyrelægetjek
I kølvandet på successen fra webshoppen har DollarDog slået dørene op for 600 kvadratmeters butikslokaler i Helsinge, hvor interesserede kunder kan kigge forbi til mere end bare indkøb. Medarbejderne tilbyder professionel ernæringsrådgivning, så kunderne, udover at finde frem til de bedste produkter, tilmed kan finde råd og vejledning til at sammensætte de sundeste foderrutiner til deres hund eller kat.

På samme måde er der mulighed for konsultationer og diverse sundhedseftersyn og services hos dyrlæge Anett Weber, som er specialiseret inden for BARF-ernæring. Hun opholder sig i butikken hver lørdag mellem 10.00-14.00 og interesserede kunder kan derudover arrangere et møde når de ønsker.

DollarDog er altså ikke bare salg og service, men viser sig som et eksempel på, hvordan en foderforhandler kan fungere som en samlet løsning og engageret sparringspartner til hunde- og katteejere, der tager dyrenes sundhed og ernæring lige så alvorligt som deres egen. Det er ernæringrådgivning og pleje med omtanke af dit kæledyr.

Læs mere her

tags: kunst, råvarer, lægetjek, økologi, kosttilskud, ernæring,

lørdag den 1. marts 2014

10 års jubilæum hos Synoptik

image description
Mandag slog kundeschef Poul O. Kuhberg og medarbejderne i Synoptik dørene op til 10 års jubilæum for den populære aldersrabat. Det betyder, at du får din alder i rabat på brillestel for enhver smag.
Synoptik slår i denne uge dørene op til den traditionsrige og populære kampagne, hvor kunderne får deres alder i rabat. Aldersrabatten, der er opfundet af Synoptik, blev første gang lanceret i butikken i marts 2004, og siden har den kun fået større opbakning hvert år. Hos Synoptik er der mange kunder, der spørger efter det gode budskab i løbet af året. Det fortæller Poul O. Kuhberg, der er kundeschef i Synoptik .

"Vi er stolte af, at vi har et tilbud, som så mange mennesker bakker op om år efter år. Folk i byen sætter pris på et godt tilbud, og derfor får aldersrabatten rigtig mange mennesker ned i vores butik hver eneste gang. Vi håber, at alle dem, som har spurgt efter aldersrabatten i løbet af året kommer ned i butikken inden 16. april," siger kundechefen, der også forventer at butikkerne får ekstra travlt i perioden.

65-årige får 65 procent i rabat
Tilbuddet er skruet sådan sammen, at du kan vælge brillestel fra et bredt sortiment af kvalitets-stel og en lang række mærker, og herefter få en rabat, der svarer til din alder. Er du 65 år, får du 65 procent i rabat. Er du 90 år, får du et brillestel til en tiendedel af prisen. Kampagnen er dermed ekstra godt nyt for dem, der er oppe i årene.

"Ofte får man brug for briller, når man bliver ældre, og derfor synes vi, at det er logisk at give lidt til dem, der har mest brug for det. Selv om man har mange lys i lagkagen, vil man gerne have et par smarte nye briller," siger Poul O. Kuhberg, Synoptik.

Du kan læse mere om kampagnen på synoptik.dk, hvor du også kan bestille tid til en certificeret synsprøve. Tilbuddet kan benyttes frem til påske.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Poul O. Kuhberg, kundechef i Synoptik , på tlf.: 36 73 96 30

###¨

Om Synoptik
Synoptik blev etableret i 1931, og er med 102 butikker i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Virksomheden er en del af en af verdens største optikerkæder, Grand Vision, der har over 4000 butikker i 40 lande.
Synoptiks mål er at yde markedets bedste service og rådgivning til super skarpe priser.

Læs mere her

tags: Danmark,

Integration af Video i en CEWE FOTOBOG

Den teknologiske udvikling har gjort det muligt at kombinere billeder og videosekvenser - og integrere begge elementer i en CEWE FOTOBOG. Ved hjælp af QR-koder kan der indsættes og gemmes videoer i fotobogen, som efterfølgende kan afspilles ved hjælp af Smartphones og Tablets.
CEWE FOTOBOG er bestselleren i CEWEs overdådige sortiment af fotoprodukter. Produktet står for fremragende kvalitet med 100 % tilfredshedsgaranti! Med over 40 alsidige bog- varianter og forskellige indbindinger, formater og papirtyper kan du designe dit helt eget eksemplar med dine personlige billeder.

Levende billeder i en CEWE FOTOBOG
Der findes emotionelle situationer, som kun kan videregives livagtigt og naturtro af en videooptagelse. Derfor bruger mange hobbyfotografer muligheden for videooptagelse - som supplement til fotos - til at fastholde deres værdifulde oplevelser og uigenkaldelige erindringer.

CEWE tilbyder nu en komfortabel løsning, hvor begge media kan kombineres - i en professionelt trykt CEWE FOTOBOG.

Så nemt er det
Du kan ganske enkelt klikke på videoen og med musen gå til den ønskede position i filmen. Herefter er der to muligheder for at få vist videoen i CEWE FOTOBOGEN: med et titelfoto eller med en filmstribe indeholdende op til seks billeder.

Naturligvis er QR-koden placeret i umiddelbar nærhed af videoen, som kan afspilles på Smartphones og Tablets.

Såfremt du ikke længere ønsker at dele din video, kan adgangen til galleriet til enhver tid ophæves.

Adm. direktør for CEWE NORDIC, Ané Gyldholm fastslår: "Vi er meget stolte af vores videreudvikling til vores topprodukt CEWE FOTOBOG. Integration af videoer i bøgerne, som kan indgå i et farverigt samspil med fotos, gør oplevelserne levende og nærværende."

For yderligere informationer kan den prisbelønnede CEWE FOTOBOG-software downloades gratis fra en af CEWEs utallige samarbejdspartnere via www.cewefotobog.dk

Læs mere her

tags: direktør, OB, downloade, erindringer, teknologi, komfortabel,