søndag den 14. august 2016

FORMLAND - Oplev madentusiaster på Witts stand


Forbered jer på spændende produktnyheder og mød tre madentusiaster på Witts stand. Vi kommer ikke blot med imponerede "eye catchers", men produkter som beriger livet og gør hverdagens sysler lidt nemmere. Du kan bl.a. opleve Sage spille med musklerne, se robotterne rengøre standen og smage vitaminbomber i form af juice og silkebløde smoothies.Witt A/S har opbygget en fantastisk stand på den nærtstående Formland messe. Den 70m2 store stand er spækket med lækre produkter i høj kvalitet. For at sikre et "levende" miljø har vi sammensat et aktivitetsprogram, som byder på ikke mindre end tre madentusiaster. De vil i løbet af messen stå for forskellige produktdemonstrationer, komme med gode råd samt inspirere til en sund og varieret livsstil.

Program

TORSDAG 18. AUGUST
12:00 – 14:00 Produktdemo – NYT 9-i-1 produkt
13:00 – 16:00 Pia Thau – Tryller med juice og smoothies

FREDAG 19. AUGUST
12:00 – 15:00 Mads Bo – Friskpresset juice, energi og selvhelbredelse er nøgleordene.
16:30 – 17:00 Mads Bo – Den store scene

SØNDAG 21. AUGUST
11:00 – 13:00 Gastromand – Leger med de søde sager og sørger for en velduftende stand
11:00 – 13:00 Pia Thau – Tryller med juice og smoothies

Om de danske madentusiaster

Mads Bo, Danmarks Juicekonge, vil fortælle om, hvordan vitaminbomber i fast og især flydende form gavner og styrker din krop. Han med åbenhed og humor gennemgå grundelementerne for et overlegent energioverskud.

Pia Thau, Ernæringsekspert, vil gøre sit ypperste for at indfri dine mål. Hvor sund mad ikke handler om afsavn, kalorietælling eller pointsystemer, men om at lade dine smagsløg forkæle af et væld af lækre friske fødevarer, fyldt med gavnlige næringsstoffer.

Gastromand, Mads Schytte AKA Familiefaren bruger tiden på go' gedigen mad, og ser brødrene Price som de helt store idoler. Derfor byder han ind med lækre opskrifter, der får den søde tand til at løbe i vand, når han demonstrerer Sage maskinernes råstyrke.

Udover de danske madentusiaster vil Witt personalet kontinuerligt køre forskellige demoer i løbet af messedagene, hvor der både vil være sunde smagsprøver, varme drikke samt søde og velduftende snacks. Besøg os på stand L9136 - Tør du lade være…

Læs mere her

tags: Danmark, roman, energi, sprog, miljø, helbred, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar