fredag den 26. august 2016

Hornbæk klar til at afholde det traditionsrige Dragon Gold Cup


Badebyen Hornbæk, som også er et lille sejlerparadis på den danske riviera midt i Kongernes Nordsjælland, er klar til at afvikle den traditionsrige, internationale kapsejlads for drageklassen, Dragon Gold Cup.
Der er travlhed på havnen i Hornbæk i disse dage. Mange detaljer skal på plads, for fredag ankommer nogle af verdens bedste sejlere til byen for at dyste om en af verdens mest prestigefyldte pokaler. I alt 79 besætninger fra 15 nationer deltager i årets Dragon Gold Cup.

"Vi glæder os til at afholde Gold Cup i Hornbæk. Vi havde ambition om at tiltrække 75 besætninger, så det første vigtige mål er nået," siger Julian Isherwood, formand for Hornbæk Bådeklub og stævneleder for årets Dragon Gold Cup.

Dragon Gold Cup arrangeres af Hornbæk Bådeklub i samarbejde med Kongelig Dansk Yacht Club og Hellerup Sejlklub. Helsingør Kommune og Sport Event Denmark er partnere på eventen og med Ilse Jacobsen som hovedsponsoren.

For at kunne rumme de mange sejlere, er der blevet bygget en ny mole på Hornbæk Havn.

På lørdag den 27. august kl. 18 står Helsingørs borgmester Benedikte Kiær for den officielle åbning af stævnet. Og så går det løs med kapsejladser hele ugen. Den første starter søndag den 28. august kl. 12.

Byens restauranter og forretninger har forlænget sæsonen med særlige Dragon Gold Cup tilbud og restauranterne har også lavet særlige menuer. Så der er al mulig grund til at tage en tur forbi Hornbæk og sanse stemningen i kapsejladserne og det internationale sejlermiljø, få sig en molebajer eller et lækkert måltid mad og slikke de sidste at sommerens solstråler.

Tirsdag afholder stævnets hovedsponsor Ilse Jacobsen Hornbæk gallamiddag for deltagerne i et særligt opstillet telt på stranden vest for Hornbæk Havn. Ilse Jacobsen har også specialdesignet en særlig Dragon Gold Cup-kollektion, som man vil kunne købe ugen igennem på havnen i Hornbæk.

Når alle ugens sejladser er overstået, er der prisoverrækkelse på Hornbæk Havn fredag den 2. september kl. 16.30.

Praktisk information:

Pressen er velkommen.

For akkreditering og/eller yderligere informationer kontakt pressechef Nicolai Lassen på
mobil 22 37 89 83 eller mail nicolai@lassen.net

Der vil blive etableret et pressetelt med faciliteter som printer og wifi på havnen. Mulighed for at repræsentanter fra pressen kan parkere på det reserverede område på havnen skal aftales på forhånd med Nicolai Lassen.

Følg også med i nyhederne i Facebook-gruppen "Dragon Gold Cup 2016"


Læs mere her

tags: restaurant, borgmester, Facebook, Nordsjælland, paradis, 2016, cola, Helsingør, miljø, hovedsponsor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar