lørdag den 13. august 2016

Så mange studielejligheder står til salg netop nu


Forældrekøb: Få et overblik over priser og muligheder i København. Realkreditrådet har opgjort antallet og priserne på ejerlejligheder under 75 kvadratmeter, der står til salg i København. Opgørelsen viser, at der er flest små lejligheder til salg i København S og på Østerbro, mens de billigste mindre lejligheder er til salg i Brønshøj og Søborg."Der er små lejligheder til salg i alle bydele i København. På Amager i København S er valgmulighederne imidlertid flest med over 160 mindre ejerlejligheder til salg. Generelt set dækker København S et stort område med mange boliger til salg, så derfor er det ikke så overraskende, at der netop her er flest små lejligheder til salg," siger Ane Arnth Jensen, direktør i Realkreditrådet og uddyber:

"Søborg og Kastrup er derimod områder, hvor de små lejligheder udgør en relativ stor andel af udbuddet. Her er mellem 70-80 pct. af lejlighederne til salg under 75 kvadratmeter. Samtidig ligger priserne her i den lave ende."

Priserne på ejerlejligheder er generelt set lavere i områder længere fra Københavns centrum, herunder i områder som Brønshøj, Søborg og Kastrup. I Brønshøj er de gennemsnitlige udbudspriser lavest med 27.000 kr. pr. kvadratmeter. For en mindre lejlighed på 60 kvadratmeter svarer det til en pris på ca. 1,6 mio. kr.

"Der er stor prisforskel på ejerlejligheder i København. De billigste lejligheder i København koster næsten det halve af en typisk ejerlejlighed i København K, som er Københavns dyreste område," siger Ane Arnth Jensen.

Læs mere her

tags: København, direktør, Kastrup, Amager, Realkreditrådet, Realkredit, Brønshøj, Østerbro,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar