torsdag den 25. august 2016

Viljen til livet - Bogen til unge og forældre!


D. 1 september udgiver Erik Østenkjær bogen "Viljen til Livet" på VORES FORLAG , ISBN 978-87-995697-4-8.Viljen til livet henvender sig til unge og de forældre, der ønsker at støtte deres børns mentale udvikling. Bogen er case baseret og indledes med et brev til Erik fra en 20 årig pige, der har overværet hans tidligere foredrag "Træn din Vilje". Den unge kvinde er ud af en søskendeflok på 3, som alle lider under egne høje præstationskrav og vil gerne gøre Erik opmærksom på den skade en stærk vilje kan forårsage. Erik svarer gennem bogen på, hvordan du gennem fokus og træning kan udvikle VILJEN, ikke til hurtigere, højere, stærkere som i sportens verden men Viljen til livet.

Med sin nyeste bog giver Erik sit bidrag til debatten om vores samfunds jagt på det perfekte liv og kaster lys på tendensens bagside og hvordan viljen kan bruges som en kraft til forandring, helbredelse og forebyggelse af psykologiske problemer.

Erik har været coach og sparringspartner for eliteidrætsudøvere inden for 27 sportsgrene i 21 lande. Han er en praktiker, der har evner at få andre til at bruge deres potentiale optimalt. Erik er leder af Sport Psykologisk Institut, hypnotisør, mentaltræner, forfatter, foredragsholder, kunstmaler, musiker og kultur udvikler, der mener, at VILJEN er altafgørende, og kun resultaterne tæller.

Læs mere her

tags: kunst, psykologi, forfatter, helbred, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar