torsdag den 13. oktober 2016

Mimse og brunkagemanden


Ny bog om Mimse og hendes børnehaveliv udkommer nu. TV-kokken Anne Hjernøe fortæller om Mimse, og som bonus deler hun ud af sine børnevenlige og lækre opskrifter.Det er snart jul, og Mimse og hendes far og mor er inviteret til julefest i børnehaven. Alle børn skal have et stykke pynt med til juletræet, og Mimse begynder straks at tænke over, hvad hun skal lave. Først går Mimse i gang med at klippe et julehjerte, men det er alt for svært. Så prøver Mimse at lave en guirlande, men hun bruger alt for meget klister, og guirlanden ender som én stor klump. Heldigvis har Mimses mor en god idé: De kan bage nogle lækre og sprøde brunkagemænd og binde flotte sløjfer i. Det er Mimse med på, og snart hygger mor og Mimse sig i køkkenet. Da brunkagemændene kommer ud af ovnen, udvælger Mimse den allerflotteste til børnehavens julefest.

Men nede i børnehaven får Thor og Johan fat i Mimses brunkagemand, og pludselig er den gået i stykker. Mimse er helt ulykkelig, men heldigvis kan Mimses yndlingspædagog Berit et trick med spiseligt klister, og alt ender godt for Mimse, brunkagemanden og børnehavens julefest.

En hyggelig og genkendelig julehistorie om børnehavepigen Mimse.

Forfatter til Mimse og brunkagemanden Anne Hjernøe er kok, journalist og oprindeligt uddannet pædagog. Hun har været vært på over 100 tv-programmer og er forfatter til en lang række kogebøger.

Bøgerne om pigen Mimse tager fat på små og store emner for børn på 3-6 år ¬– og så indeholder de alle en børnevenlig og lækker opskrift!


Bogen udkommer d. 11. oktober 2016

Mimse og brunkagemanden // Anne Hjernøe // illustreret af Anja Gram
TURBINE Forlaget // ISBN: 978-87-406-1245-5 // 32 sider // Vejl. pris 269,95 kr.


Læs mere her

tags: 2016, børnehave, journalist, forfatter, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar